A New Slant

Year

2019

Status

Ongoing

Location

Stoke Newington, N16

This late Victorian terraced property in Stoke Newington had a small dark basement and a series of ground floor rooms that were poorly connected to each other and to the garden.

Our proposal increased the rear part of the building to the full width of the site. This allowed an enlarged dining space and kitchen to relate to the garden. An angled lightwell maintains the natural light to the spaces that surround it.

This slant is in turn reflected in the staircase which opens up both the basement and the double reception to sunlight and the rear areas of the house.

> Read more about extending and renovating period houses

Basement Plan
Ground Floor Plan
First Floor Plan

Please feel free to contact us with any enquiries regarding your own property or leave your details here and we will call you.