Vertical Living: NLA Don’t Move Improve 2014 (Shortlisted) Camden Design Awards (Shortlisted)

Awards

This project was a complete redesign of a five-story terraced house. We created areas where family members can relax and enjoy spending their time. We utilised natural light to bring more openness to the space.

NLA Don´t Move Improve!

Camden Design Awards

Talk to us about your project

We would love to hear about your project and discuss how we can help

Please use the link below to schedule a call at a convenient time

Select a day

Date

Select a time

Time

Contact Information

Any information you provide us remains strictly confidential

Ownership

Any information you provide us remains strictly confidential

Ownership status for the project

The property is

Any information you provide us remains strictly confidential

Property type

The project is

Any information you provide us remains strictly confidential (You must select at least one option!)

Aims of the project

Your budget

Any information you provide us remains strictly confidential

Please indicate an estimate of your target budget (excluding VAT and professional fees) so we can advise on the viability of your requirements

Budget range

Additional information

Any information you provide us remains strictly confidential

Please attach files such as plans, estate agent brochures, image and surveys

Awards